Teljes- és részleges kivehető protézisek

Ha a szájban már nincsenek saját fogak, akkor készítünk teljes és részleges kivehető fogpótlásokat és így állítjuk helyre az arc esztétikáját, a rágóapparátus működését. A fogpótlások készülhetnek akril műfogakból és kerámia műfogakból.

Kombinált fogpótlások

Fix és kivehető fogpótlások kombinációja, amelynél a kivehető rész tartását kapcsok helyett pl. csúsztatók vagy egyéb rejtett elhorgonyzási elemek biztosítják, ezért ez a megoldás funkcióját tekintve stabilabb, kényelmesebb és esztétikusabb.

Fémmentes, esztétikus pótlások

A héjkerámia tökéletes megoldást nyújt, ha nagyobb mértékű elszíneződés, csúnya fogforma, a fogak kedvezőtlen tengelyállása, vagy a szomszédos fogak közti túl nagy rés van jelen, illetve részleges fogsérüléseknél.

Implantátummal rögzített fogpótlások

Fogászati fix pótlások terén a ma ismert legjobb megoldás alapanyaga az űrtechnológiából érkezett. Esztétikai és biokompatibilitás szempontjából a legtökéletesebb fix pótlás.

 

 

Partnereink véleményei

random1

Bacon ipsum dolor amet doner pork chop ham brisket. Bacon meatball meatloaf hamburger. Porchetta turkey leberkas, ball tip fatback sirloin beef ribs. Salami shoulder drumstick, chuck capicola filet mignon shankle ham ground round tri-tip frankfurter pork jowl.

Kis Viktória, Kis Dental Kft.

random2

Pastrami filet mignon ham shank pork belly rump. Turkey leberkas prosciutto pork swine short ribs. Capicola kevin meatloaf, turkey short loin chuck pig short ribs bacon ham t-bone sausage pork loin. Pork belly shank rump prosciutto short loin, landjaeger jowl pig porchetta pancetta.

Közép Krisztián