A hús és zöldség
A bébiételek előállításához a legkiválóbb minőségű nyersanyagok kerülnek feldolgozásra, melyeket speciális körülmények között termesztenek, tekintettel arra, hogy bébiételek alapanyagát képezik. Gyártás előtt a nyersanyagok alapos és szigorú vizsgálaton esnek át, hogy megfeleljenek a szigorú európai normáknak.
Karfiol
A karfiol kalóriaszegény zöldség, gazdag viszont ásványi sókban (foszfor, kálium). Fontos nyomelemeket (vas, kobalt, magnézium, jód) valamint egy sor vitamint tartalmaz. 8 hónapos kortól.

Az édes, aromás és zsenge répa elősegíti a vérképződést és pozitív hatással van a látásra. 4 hónapos kortól.

A borsó sok fehérjét, rostot és vitamint tartalmaz, valamint alacsony a zsírtartalma. 6 hónapos kortól, csak passzírozva.

A paraj gazdag forrása a luteinnek – karotin-pigmentnek, melynek antioxidáns hatása van. 8 hónapos kortól.

A burgonya a legolcsóbb C-vitamin forrás régiónkban. Aránylag kalóriaszegény, ezért a belőle készült ételeket szükséges további vitaminokkal és nyomelemekkel kiegészíteni. 4 hónapos kortól.

A hús elsősorban fontos fehérjeforrás, mely elengedhetetlen a szervezet szöveteinek újraképződéséhez. Nagyon gazdag B-vitaminokban, melyek az idegrendszer számára nélkülözhetetlenek. 6 hónapos kortól: csirke, pulyka, édesvízi hal, nyúl, 8 hónapos kortól:borjú, marha, sertés (zsírszegény), máj (hetente 1x).